Dr Zahn - Szentgotthárd
Dr Zahn Slogen Languages
Ajánlatok - Offers - Angeboten
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Szájsebészet
Árak
Garancia
Galéria
Munkatársak
Elérhetőségek
 Szolgáltatások

Fogászati Klinikánk szeretettel várja kedves pácienseit magas szinten felszerelt rendelőjével, kellemes várószobájával, recepcióval, valamint panoráma- és intraorális röntgenberendezéssel. Fogszakorvosi szolgáltatásaink körét, mint például esztétikai és konzerváló fogászat, szájsebészeti beavatkozások és implantációval bővítettük.
Az esztétikai fogpótlások kitűnő fogtechnikai szakértelmet követelnek, melyet saját fogtechnikai laboratóriumunk képvisel.
Rendelőnkben közvetlenül találkozhat a fogtechnikussal, akivel személyesen megbeszélheti a fogpótlással kapcsolatos igényeit, elképzeléseit. A fogtechnikus aktívan részt vesz a fogpótlások tervezésében is, így az orvosi és fogtechnikai konzultáció során a lehető legjobb megoldást kínáljuk Önnek.RÖGZÍTETT FOGPÓTLÁSOK


VITA - porcelán leplezés
Legközelebb az eredetihez - Megelőzve a természetet

Kerámia, az anyag, mely segítségével álma szép fogairól valósággá válik.
A legtisztább anyagok felhasználásával és speciális gyártási eljárások segítségével az újfajta kerámia először felvette a fényspektrum összes színét és csodálatos módon vetítette vissza ezeket. Életszerű fényével határtalan színazonosulásra képes a természetes fogakkal.
A VITA kerámiával leplezett koronák további megragadó előnyei:

Gyöngyházhatás
Természetesség
Élethűség
UV sugárzásra való semlegesség
Koronák közti árnyékhatások
Semleges szín a fognyaknál
Átlátszó fogél

Minden szempontból és az összes elvárásnak megfelelve garantáljuk Önnek a VITA porcelánleplezés tökéletességét, mind formai, mind funkcionális, továbbá színintenzitás terén.


KIVEHETŐ FOGPÓTLÁSOK

A fogsor olyan fogpótlás, mely nem a meglévő fogakhoz rögzül, hanem a szájból kivehető. Ha egy fogsor szépen van kidolgozva, senki nem észleli, hogy műfogakról van szó. A fogsort rendszeres időközönként ellenőriztetni kell fogorvossal, az állcsont változása miatt alábélelésre lehet szükség. A fogsornak két fajtáját különböztetjük meg, a részleges fogsort és a teljes kivehető fogsort.
Teljes kivehető fogsor

Teljes kivehető fogsorra akkor van szükség, ha a fogállomány egésze hiányzik. A természetes fogazat egészének pótlására szolgál a teljes kivehető fogsor, mely a fogpótlások egyik legátfogóbb és legnehezebb fajtája. A fogsor felépítése és optikai kialakítása szempontjából rengeteg lehetőségek áll rendelkezésre.

Teljes fogsor készítésekor különös tekintettel kell lenni a rágófunkcióra és a hangképzésre. A fogak az Ön személyes ismertetőjegyei, kívánsága szerint alakíthatóak úgy, hogy a fogsor nem válik felismerhetővé. Az efajta teljes fogsor elkészítése sokkal igényesebb és körülményesebb, mint egy egyszerű rekonstrukció, továbbá magas szintű fogorvosi és fogtechnikai szaktudást követel.

Főképp ezáltal Ön egyéni, saját személyére kialakított teljes fogsorával egy kifejezetten értékes, megjelenésébe harmonikusan illő, esztétikailag megfelelő és tartós ellátást kap.

Részleges fogsor

A részleges fogsornál még rendelkezésre áll néhány saját fog, melyekhez a pótfogak rögzülnek. Esztétikailag igényes fogpótlás, ahol a hiányzó fogakat kivehető fogsorral pótolják. A fogsor kapcsolódhat kapoccsal, patenttel vagy retesszel, csúsztatóval, valamint teleszkópkoronákkal a rögzített koronákhoz.

Részleges fogsor kapoccsal

Standard ellátás nagyobb foghiány esetén a kivehető, kapcsok által megtartott fogpótlás. Ez a részleges fogsor fémkapcsok segítségével rögzül a saját fogakhoz. A kapcsok biztosítják a még meglévő fogaknál a fogsor szükséges tartását. Ez a kivehető fogpótlás elégséges, célszerű és gazdaságos, de semmiféleképpen nem felel meg a tudomány és technológia mai állásának.

Részleges fogsor csúsztatóval

Kapocs nélküli részleges fogsornál a kapcsok csúsztatóval helyettesíthetők. A fogsor rögzített és kivehető fogpótlások kombinációja. Ilyen fogpótlás készítéséhez a meglévő fogakat koronázni kell, ezeknél a koronáknál kerül a kivehető fogpótlás elhorganyzásra. A koronázás kerámia leplezésű koronákkal történik. Ezekhez szorosan rögzítve kerülnek az úgynevezett csúsztatók. Ezen elhorganyzó elemek nem láthatóak. A kétfajta technológia kombinációja garantálja Önnek protetikája hosszú élettartamát.

Részleges fogsor teleszkóp koronákkal

A teleszkóptechnológia a kivehető fogpótlás egyik legkiválóbb formája. Az elhorganyzást dupla koronákkal helyettesítik. A fogsor egy kombinált fogpótlás, amely rögzített és kivehető részekből áll. Aranysapkák védik a csonkokat, valamint a másodkoronák, melyeket az aranysapkákra készítenek. Ezekre a másodkoronákra rögzül a kivehető fogsor. A fogsor optimális illeszkedését és tartását századmilliméterre való pontosítással érik el. Kitűnő esztétika és magas szintű kényelem garantált.


ÚJDONSÁG! FÉMMENTES FOGPÓTLÁSOK

Cirkoniumoxid-porcelánkorona

Régtől fogva egyszerűen szép. A cirkonuimoxidra az ember először a ceyloni cirkon drágakő (a perzsiai zar-gun, arany-szín) esztétikája láttán lett figyelmes. A tiszta cirkoniumoxid ellenben fehér színű és pigmentként szolgál például a porcelán nemesítéséhez. Ma már alkalmazhatjuk az anyagot a fogtechnikában is, ezáltal sok páciens számára különlegesen értékeset nyújthatunk: az elragadó szépséget

Az egyetlen nagy teljesítményű anyag, mely szilárdsági tulajdonságaival egyáltalán a fémmentes hidak terén alkalmazható, a cirkonoxid. Különleges szilárdsági értékei mellett a cirkonoxid fehér színű és mindenek előtt bizonyítottan biokompatibilisCIRKONIUMOXID VARIÁCIÓK
Cirkoniumoxid vázak
Cirkoniumoxid-Porcelánhidak
Cirkoniumoxid porcelánkoronák implantátumon
INLAY

Ha egy lyukat kell tömni a fogban, több alternatíva is rendelkezésre áll, mint például a fényrekötő esztétikai tömés vagy a fog zárása inlay által.

Az inlay betéttömést jelent, bizonyos anyagból (pl.. műanyag, kerámia vagy arany) formát öntenek, mely hajszálpontosan a töméshez előkészített „lyukba” illik. Az inlay rögzítése úgynevezett adhezívvel vagy cementtel történik. Ennek a módszernek a legfőbb erénye, hogy az inlay illeszkedése oly mértékben tökéletessé válik, hogy akár sokkal tovább tarthat, mint egy hagyományos tömés. Igény szerinti lehetőség van arany inlay, foggal egyező színű kerámia inlay, valamint e kettő kombinációjára is.

Arany inlay

Arany, a leggyakrabban használt anyag inlay készítéséhez az oldalsó részeken. Az arany inlay a következő előnyös tulajdonságokkal rendelkezik: az arany az összes anyag közül a legjobban megmunkálható, mindenekelőtt fontos ez a szélzárás - átmenet inlay és fog között - pontos kivitelezése érdekében. Általánosságban az arany számít a test által leginkább elfogadott anyagnak.

Az aranyból készült inlay-k ellenállnak a legnagyobb rágónyomásnak, mely a hátsó fogakat terheli. Hosszú élettartamúak, akár 10-15 évig hordhatók. Minden páciens számára, aki különlegesen tartós és stabil tömést szeretne, ezért az arany inlay a legtökéletesebb alternatíva.


Kerámia inlay

Néha még a fogszakorvosoknak is gondot okoz a kerámia inlay felismerése a fogban, annyira hasonlít a természetes fogszerkezethez. A rágófelületet alapos munkával individuálisan alakítják, hogy az optimális rágófunkció tartósan biztosítva legyen. A kerámia inlay precíz munkát igényel fogorvostól és fogtechnikustól egyaránt.

Az egyéni fogszínek és a pontos kidolgozási lehetőségek gyakorlatilag láthatatlanná teszik az inlay-t a szájban. Ezen esztétikai előnyével élve a kerámia inlay tökéletesen alkalmas a hátsó fogak látható részének ellátására. A legújabb technológiák lehetővé teszik ezen felül a betéttömések nagymértékű illeszkedését. Az inlay-t speciális anyaggal rögzítik a fogban. A kerámia inlay a legszebb alternatívának számít fogtömések esetén.
Kerámia leplezésű arany inlay

Hasonlóan a kerámia leplezésű fémkoronához, az arany inlay-be építve készül kerámiából a leplezés. Látható marad mindig egy vékony arany szél a kerámia felszín körül, mely kihangsúlyozza az arany-kerámia inlay esztétikumát. 
 
developed by Wakelite Web
Erschwinglichen Preis, zahnbehandlung in Ungarn, Zahnklinik in ungarn, zahnimplantate preise, Zahn ungarn, zahnarzt ungarn,
zahnarztpraxis, stiftzahn kosten, Zahnimplantate, zahnersatzkosten, zahnarzt krone kosten, zahnbrücken, zähne kosten, kosten krone


 
German German Magyar Sloven