Dr Zahn - Szentgotthárd
Dr Zahn Slogen Languages
Ajánlatok - Offers - Angeboten
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Szájsebészet
Árak
Garancia
Galéria
Munkatársak
Elérhetőségek
 ÜDVÖZÖLJÜK OLDALUNKON!
Dr.ZAHN FOGÁSZATI KLINIKA
(Szentgotthárd - Hungary)

Értesítjük kedves pácienseinket, hogy 2014. február 1-­jén a Dr. Zahn Fogklinika fogtechnikus tulajdonba került, és a továbbiakban a nagy szakmai múlttal bíró Megoldent Fogászati Kft. üzemelteti (www.megoldent.com)

A több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég a garancia arra,hogy a legmagasabb minőséget elérhető áron a legrövidebb határidővel pácienseink megelégedésére szolgáltassuk.

Új, képzett orvosokkal, fogtechnikussal, saját fogtechnikai laboratóriummal, magasan kvalifikált szájsebésszel, megújult szájsebészeti technológiákkal, implantológiával és a nyitási akciónk kereteiben szenzációs árainkkal várjuk kedves régi és új pácienseinket!

Keressen minket bizalommal! Célunk az Ön egészséges és elégedett mosolya!
Új telefonszámok: 00 36 30 636 1522; 00 43 6649520536
Újdonságaink: Straumann implantátum, Mis implantátumFogászati szakkezelés Magyarországon
Dr.ZAHN FOGÁSZATI KLINIKA
(Szentgotthárd - Hungary)

Szentgotthárd Magyarország nyugati csücskében fekszik, az Őrség kapujában, a Rába és a Lapincs folyó összefolyásánál.

A Vendvidék központjaként Vas megye legdinamikusabban fejlõdõ települése. Lakossága nagyrészt magyar, de számottevõ nagyságrendben élnek szlovének és németajkúak is. 

Remek utak és kerékpárutak kötik össze a szomszédos Ausztriával és Szlovéniával.Rendelőnk  a Thermálfürdő szomszédságában   a közkedvelt  Szentgotthárdi Piac utcafronti részén található. Fogászatunk elsősorban az elvesztett fogak pótlását, ill. fogmegtartó kezeléseket végez magas szinvonalon, de kedvező árakon  . Fájdalommentes kezeléseinket az egész család számára  ajánljuk .

Rendelőnk mellett közvetlenül szépségszalon (fodrászat, kozmetika, masszázs, manikűr) található, továbbá a piac  területén belül Imbiss, étterem  gomba és  ruhaárusok, kutyakozmetika, tabak,  pékség,  található .


 
 
developed by Wakelite Web
Erschwinglichen Preis, zahnbehandlung in Ungarn, Zahnklinik in ungarn, zahnimplantate preise, Zahn ungarn, zahnarzt ungarn,
zahnarztpraxis, stiftzahn kosten, Zahnimplantate, zahnersatzkosten, zahnarzt krone kosten, zahnbrücken, zähne kosten, kosten krone


 
German German Magyar Sloven